Comment Servir Pataniscas
Pataniscas. Pataniscas (Salt Cod Fish Fritters) is a delicious typical Portuguese petisco made from a mixture of cod with a dough that contains flour, egg, chopped parsley, onions, and salt. It can be served as a starter or as a main course (usually with a side dish of brown bean rice or tomato rice). Place the fish in a saucepan with water seasoned with salt, a small onion and a bunch of coriander.
Nestled in the city of Vouzela, next to the "magic mountains" of Vouga-Caramulo Nature Park, is family-owned restaurant Margarida. This popular gem attracts locals and visitors alike with its authentic Portuguese and Mediterranean dishes and convenient location in what many consider the heart of Portugal. Order: The parsley-flecked pataniscas de bacalhau arrived unceremoniously on our table at room temperature—but they tasted wonderful, a little sweet, a little salty, fresh and comforting.
Ingrédients de pataniscas :
- Vous avez besoin 500 g morue dessalée cuite.
- Fournir 4 œufs.
- Vous avez besoin Persil.
- Fournir 1 oignon.
- Préparer 50 g farine.
- Vous avez besoin Sel poivre.
- Vous avez besoin Huile d’olive pour la friture.
Pataniscas pas à pas :
- Mélanger la morue avec la farine, les œufs, l’oignon finement haché, le persil sel poivre selon les goûts.
- Les faire frire dans une poêle avec l’huile d’olive et n’hésiter pas à en rajouter. Ça se mange chaud ou froid. Bon appétit 😋.
Un repas fantastique et fait maison est le genre de chose que tout le monde garde à l'esprit. Utiliser ces Pataniscas recette pour améliorer votre cuisine coïncide avec un athlète qui continue à s'entraîner - plus vous le faites, mieux vous vous améliorez, apprenez autant que vous le pouvez sur la cuisine. Plus vous avez de recette, meilleur sera le goût de vos plats.
Si vous trouvez cette Pataniscas recette utile, partagez-la avec vos bons amis ou votre famille, merci et bonne chance.
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