Recette: Pain perdu
Pain perdu. In a large bowl, whisk together. This is an excellent recipe to use as a basic pain perdu recipe to which you can add warm gnutella and make sandwiches of before french-toasting or cream cheese and orange marmalade a la Mimi's Restaurant. A super use for leftover egg bread and a rich treat!
A cross between bread pudding and French toast, Pain Perdu looks especially elegant when cut into neat rounds with a biscuit cutter or drinking glass. A cross between bread pudding and French toast, Pain Perdu looks especially elegant when cut into neat rounds with a biscuit cutter or drinking glass. Pain Perdu (pronounced pan pare-due) literally means "lost bread", referring to this dishes' magical ability to rescue stale bread that would otherwise be lost.
Ingrédients de pain perdu :
- Fournir 1 oeuf.
- Vous avez besoin 125 ml lait entier.
- Fournir 1 cuillère a soupe de sucre fin.
- Préparer 4 petite tranche de pain épaisse quotidien.
Pain perdu instructions :
- Sans une assiette profonde batter l'œuf avec le sucre puis ajouter le lait.
- Tremper les tranches de pain dans la préparation.
- Faite les doré dans une poêle beurré.
La préparation des aliments est une sorte d'art et il faut du temps et de la technique pour égaler l'expérience et la compétence dans le domaine. Il existe de nombreuses formes de préparation des aliments ainsi que plusieurs types d'aliments de différentes cultures. Appliquez ce que vous avez vu de la recette Pain perdu, cela vous aidera dans vos efforts de préparation des aliments.
Si vous trouvez cette Pain perdu recette utile, partagez-la avec vos bons amis ou votre famille, merci et bonne chance.
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