Advertisment

La Délicieuse Recette du Pataniscas

Pataniscas. Pataniscas (Salt Cod Fish Fritters) is a delicious typical Portuguese petisco made from a mixture of cod with a dough that contains flour, egg, chopped parsley, onions, and salt. It can be served as a starter or as a main course (usually with a side dish of brown bean rice or tomato rice). Pataniscas are a typical, soul food dish from the Estremadura region of Portugal, which is the coastal area of the greater Lisbon, Leiria, and Setúbal districts.

Pataniscas Nestled in the city of Vouzela, next to the "magic mountains" of Vouga-Caramulo Nature Park, is family-owned restaurant Margarida. This popular gem attracts locals and visitors alike with its authentic Portuguese and Mediterranean dishes and convenient location in what many consider the heart of Portugal. Order: The parsley-flecked pataniscas de bacalhau arrived unceremoniously on our table at room temperature—but they tasted wonderful, a little sweet, a little salty, fresh and comforting.

Êtes-vous un gourou de la cuisine? Peut-être êtes-vous simplement un expert en cuisine? Ou comme plusieurs autres, vous êtes peut-être un débutant. Quelle que soit la situation, des recommandations de cuisine utiles peuvent ajouter de nouvelles suggestions à votre cuisine. Prenez un peu de temps et apprenez quelques choses qui peuvent ajouter un peu de plaisir à votre régime de cuisine. Cette recette de Pataniscas est peut-être parfaite pour vous. Vous pouvez avoir pataniscas en utilisant 11 Ingrédients et 1 pas. Voici comment vous atteindre il.

Ingrédients de pataniscas :

  1. Vous devez vous préparer 600 g morue dessalée.
  2. Utilisation 3 oeufs.
  3. Vous avez besoin 120 g farine.
  4. Préparer 1 càc de levure.
  5. Préparer Sel.
  6. Vous devez vous préparer Poivre.
  7. Préparer 1 oignon.
  8. Utilisation 2 gousses d'ail.
  9. Préparer Huile de friture.
  10. Préparer Lait.
  11. Vous devez vous préparer 1 bouquet de persil.
When I hear " Iscas" , I think of my father's pan-fried thinly sliced and marinated calves liver. Here in this recipe, large flakes of pre-cooked salt cod (bacalhau) are coated in a batter and […] Também "para matar saudades", nada melhor do que as pataniscas de bacalhau do Pavão Azul.: Also, to "quench the nostalgia" there's nothing better than the cod fishcakes at Pavão Azul.: Das especialidades da casa destacam-se as pataniscas com arroz de feijão e o arroz de marisco.: The most requested specialties of the house are cod fish cakes with rice and beans as well as rice with seafood. Translations in context of "pataniscas" in Portuguese-English from Reverso Context: O proprietário Fernando Monte e o filho Gabriel sugerem à entrada pataniscas de bacalhau e, antes da saída, uma combinação de sobremesas caseiras. When the oil is hot, remove small portions of the mixture with a spoon and fry them on both sides until golden (while frying, flatten slightly with a fork the pataniscas to remove the liquid that remains inside).

Pataniscas pas à pas :

  1. Faire cuire la morue 10 min dans une casserole rempli de lait, vous pouvez compléter par de l'eau si vous le souhaitez. -Émincer l'oignon, le persil et écraser l'ail. -Dans un saladier mélanger les 3 oeufs, l'oignon, l'ail et le persil. -Effiler la morue et ajouter au mélange précédent. -Ajouter la farine et la levure. -Assaisonner à votre convenance. -Dans une poêle faite chauffer un fond d'huile de friture. -Avec une louche prélever de la pâte et faire frire dans la poêle quelques minutes d.
When they are fried, place them on a plate with absorbent paper. Serve the pataniscas with lettuce salad. Salt codfish fritters - Pataniscas de Bacalhau - one of the great classic snacks from Portugal! Try the recipe from our friends at the restaurant Sociedade Parede close to Lisbon, Portugal. Before refrigeration, there was a need to preserve the cod; drying and salting are ancient techniques to preserve nutrients and the process makes the cod tastier.

Vous n'avez pas besoin d'être un pro pour cuisiner un excellent repas. Il existe de nombreuses recettes qui semblent difficiles et accablantes, mais qui sont en fait plutôt simples parmi celles de Pataniscas. Nous espérons vraiment que cette recette vous aura donné une certaine confiance en vous pour la prochaine fois que vous serez dans la cuisine.

Si vous trouvez cette Pataniscas recette utile, partagez-la avec vos bons amis ou votre famille, merci et bonne chance.

No comments